Lights

AUTO CENTAR ZA JAPANSKA I KOREJSKA VOZILA


Početna O nama Brendovi Blog Kontakt Veleprodaja Početna O nama Brendovi Blog Kontakt Veleprodaja

555 - kugle, spone, krajevi spona, spone balans štangle, viljuške, ramena, nosači spona, pitmanove spone

555 SANKEI INDUSTRY CO.,LTD - Kompanija osnovana 1960. godine i počela proizvodnju pod svetski priznatim brendom 555. Od 1972. godine postaje clan IQA organizacije japanskih kompanija. Sedište kompanije se nalazi u mestu Shiga u Japanu. Registrovana je na tržištima 74 zemlje. Sa 500 distributera prisutna je u preko 100 zemalja sveta. Svi prozvodi zadovoljvaju standarde ISO9001. Kompanija Sankei industry proizvodi delove upravljackog sistema i sistema suspenzije točka (trapova): spone, krajevi letve volana, kugle, spone stabilizatora (balansštangle), viljuške, ramena... za japanske i korejske automobile. Vodeci proizvodjači vozila iz Japana koriste ove proizvode u prvoj ugradnji u svoje automobile. Komanija Sankei industry danas pokriva oko 70% tržišta u post prodaji.

Preduzece Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer proizvoda 555 za teritoriju Srbije.

HDK - homokinetički zglobovi

HDK CO.,LTD - Kompanija osnovana 1986. godine. Svojim kvalitetom za kratko vreme je postala vodeći proizvodjač homokinetičkih zglobova. Sedište kompanije i fabrika se nalaze u Osaki, Japan. Svi proizvodi zadovoljvaju standard ISO 9001. Kao vrlo poznati brend sa vrhunskim kvalitetom vrlo često je kopirana od strane kineskih, tajvanskih i drugih proizvodjača. Kopije sa sličnim pakovanjima i logom firme možete sresti i na našem tržištu pod nazivom HBK, NBK i slično. Ovi proizvodi su kopije i lošeg su kvaliteta. Svako originalno pakovanje ima i suvi žig na sebi. Svi proizvodi su MADE IN JAPAN.

Preduzeće Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer proizvoda HDK za teritoriju Srbije i jedino zglobovi sa uvoznom deklaracijom naše firme su originalnog kvaliteta i porekla.

GMB - pumpe za vodu, španeri, krst kardana

GMB CORPORATION JAPAN - Kompanija GMB osnovana je 1943. godine. Sedište se nalazi u mestu Nara u Japanu. Osnovni proizvodi ove kompanije su pumpe za vodu, španeri i krstevi kardana za japanska i korejska vozila. Proizvodi su vrhunskog kvaliteta i zadovoljvaju najviše standarde ISO 9001. Mesečna proizvodnja kompanije GMB: španeri 800.000 komada; pumpe za vodu 600.000 komada; krstevi kardana 1.5 miliona komada. Proizvodi ove kompanije se nalaze u prvoj ugradnji vodećih japanskih proizvodjača automobila a takodje i u vozilima koja nam dolaze iz Koreje.

Preduzeće Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer proizvoda GMB za teritoriju Srbije.

NPR - karike

NPR NIPPON PISTON RING CO.,LTD - Kompanija NIPPON PISTON RING CO., LTD (NPR) je osnovana 1931. godine. Ovo je prva fabrika karika u Japanu. Vodeći je proizvodjač karika i nalazi se kao prva ugradnja u preko 80% japanskih proizvodjača vozila. U novije vreme karike NPR su sve više zastupljene i u vozolima Evropskih proizvodjača Mercedes Benz, Volkswagen. O kvalitetu proizvoda govori nam i činjenica da se koriste u timovima Formule 1, Toyota, McLaren, BMW, Renault, Honda i Ferrari. U Nemackoj je 1973. godine NPR osnovao predstavništvo i kompaniju NE-NPR koja se bavi distribucijom.

Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer NE-NPR proizvoda za japanska i korejska vozila za teritoriju Srbije. Sva pakovanja su zaštićena hologramom i internet kodom pomocu koga se može proveriti originalnost proizvoda. Proizvodi zadovoljavaju standard ISO 9001.

TAIHO - ležajevi radilice (leteći i ležeći)

TAIHO KOGYO CO LTD - Jedna od najpoznatijih firmi u svetu u oblasti ležajeva radilice (leteći i ležeći). Kompanija je osnovana 1944. godine, a od 1947. godine proizvodi za Toyotu. Danas se proizvodi Taiho nalaze u prvoj ugradnji u većini vozila proizvedenih u Japanu:Mazda, Nissan, Mitsubishi, Honda, Suzuki, Subaru, Daihatsu, zahvaljujući odličnom kvalitetu. Zbog čestih pokušaja kopiranja ovih proizvoda originalana pakovanja su zaštićena hologramom.

Samo prizvodi sa uvoznom deklaracijom firme Nacional auto doo su garantovanog porekla (MADE IN JAPAN). Proizvodi poseduju standard ISO 9001.

STONE - dihtunzi motora, garniture dihtunga

STONE GASKET - STONE je najpoznatija fabrika zaptivača (dihtunga) iz Japana. Zbog odličnog kvaliteta proizvoda koriste je svi japanski proizvođači vozila u prvoj ugradnji.

Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer ove kompanije. U našoj ponudi se nalaze originalni STONE proizvodi: garniture zaptivača (dihtunga), zaptivači glave, zaptivači poklopca glave (dihtunzi dekla), zaptivači usisne i izduvne grane. Proizvodi zadovoljavaju standard ISO 9001. Svi proizvodi su MADE IN JAPAN.

THO - semerinzi, gumice ventila

THO Horiuchi Shoten THO je japanski proizvođač semeringa i gumica ventila za japanska vozila. Fabrika je osnovana 1957. godine i danas predstavlja jednog od najvećih brendova u oblasti zaptivnih materijala pa je zastupljena kroz mrežu svojih distributera širom sveta. Proizvodi zadovoljavaju standard ISO 9001. Svi proizvodi su MADE IN JAPAN.

Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer kompanije Horiuchi Shouten koja je proizvođač i vlasnik fabrike THO.

SUN - zupčasti kaiševi, remenje

SUN TIMING BELTS - Kompanija Ushio Industries, Ltd, je proizvođač SUN kaiševa za japanska i korejska vozila. Ovi proizvodi su vrhunskog kvaliteta proizvedeni u Japanu po standardu ISO 9001. U zavisnosti od tržišta pojavljuju se i pod imenom UNITTA i koristi ih većina japanskih proizvođača vozila. Kao primer u vozilima Tojote nalaze se pod brendom Unitta a u vozilima Mazda pod brendom SUN. U našoj ponudi su zupčasti kaiševi SUN za japanska i korejska vozila, a uskoro ćemo imati i ostale kaiševe ovog proizvođača (kaiševi alternatora, servo pumpi, klime …) Kao poznati brend proverenog kvaliteta često su kopiran proizvod. Na originalnom pakovanju nalazi se perforirani žig SUN i originalna uvozna deklaracija. Artikli bez originalnog pakovanja i deklaracije su kopije Sun kaiševa i ne zadovoljavaju originalni kvalitet.

Nacional auto doo je ovlašćeni distributer SUN kaiševa za Srbiju. Proizvodi zadovoljavaju standard ISO 9001. Svi proizvodi su MADE IN JAPAN.

INTERPARTS - filteri vazduha, ulja, goriva

INTERPARTS je korejski proizvođač filtera za japanska i korejska vozila. U proizvodnom programu ove firme su filteri vazduha, goriva, ulja, klime. Filteri su proizvedeni u Koreji po najvišim standardima ISO 9001.

Nacional auto doo je ovlašćeni distributer kompanije INTERPARTS. Samo proizvodi sa uvoznom deklaracijom našeg preduzeća Vam garantuju originalnost i kvalitet proizvoda.

1/56 MARUICHI - manžetne

MARUICHI RUBBER INDUSTRY CO. LTD - MARUICHI Kompanija poznatija pod logom 1/56 je vodeći japanski proizvođač manžetni za letve volana i homokinetičkih zglobova. Zbog visokog kvaliteta ove proizvode koristei većina proizvođača homokinetičkih zglobova kao i japanske fabrike vozila u prvoj ugradnji. Proizvodi zadovoljavaju standard ISO 9001. Svi proizvodi su MADE IN JAPAN.

Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer kompanije MARUICHI RUBBER INDUSTRY CO.

KYOSAN - pumpe goriva

KYOSAN ja najveća i najpoznatija fabrika pumpi goriva u Japanu. Osnovana 1949. godine. Zastupljena je u preko 90% vozila japanskih proizvođača. Ovi proizvodi zbog svog poznatog kvaliteta su često kopirani po sličnim ili istim imenom. Na svakom originalnom proizvodu je izliveno KYOSAN DENKI MADE IN JAPAN dok na kopijama je uglavnom nešto izostavljeno.

Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer proizvoda KYOSAN DENKI i na svakom pakovanju se nalazi naša uvozna deklaracija koja Vam je još jedan dokaz originalnosti. Proizvodi poseduju standard ISO 9001.

TAMA - termostati, termodavači, indikatori

TAMA ENTERPRISES TAMA je najstariji proizvođač termostata, termodavača, indikatora pritiska ulja i termosenzora u Japanu. Sedište i fabrika se nalaze u Tokiju. Osnovana je 1956. godine. Svi proizvodi zadovoljavaju standard ISO 9001. MADE IN JAPAN .

Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer proizvoda TAMA za Srbiju.

HKT - grejači za dizel motore

HKT CORPORATION HKT je japanski proizvođač grejača za dizel motore za japanska i korejska vozila. Grejači ove kompanije su proizvedeni po vrhunskim standardima. O kvalitetu ovih proizvoda nam govori i podatak da je svaki grejač isproban i kontrolisan u fabrici i ispunjava standard ISO 9001, ISO14001, ISO/TS 16949. Svi grejači su MADE IN JAPAN i na sebi imaju uvoznu deklaraciju. Na tržištu možete naći i kopije ovih grejača sa sličnim logotipom i nazivom.

Nacional Auto doo je ovlašćeni distributer kompanije HKT.

PARTSMALL - filteri, dihtunzi, karike, ležajevi, trapovi...


ENEOS - Japansko ulje vrhunskog kvaliteta za vaš automobil. Ulja i maziva ENEOS nalaze se u prvom punjenju vozila: TOYOTA, HONDA, SUZUKI, MAZDA, MITSUBISHI, DAIHATSU, NISSAN, ISUZU, HYUNDAI, KIA

KONTAKT INFORMACIJE


AMC NACIONAL d.o.o.

Beograd, Borska 94c


Broj telefona:

+381 11 35 11 528

+381 11 30 57 430

+381 11 30 57 431

Mob: +381 63 256 412


Email adresa:

office@nacionalauto.com


Možete preuzeti potrebne obrasce:
Copyright NACIONAL AUTO 2023. Designed & Development by Juratech Systems.